Γραμμή Παραγωγής

Βίντεο γύρου τεχνολογίας Ltd.Factory PIPO
 
PIPO γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Έξυπνη γραμμή κατασκευής προϊόντων ψηφιακής επίδειξης

  • Το PiPO συμμετέχει κυρίως στην κατασκευή ODM/OEM των έξυπνων προϊόντων ψηφιακής επίδειξης 7-65 ιντσών. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τους υπολογιστές ταμπλετών, τους φορητούς υπολογιστές, τους υπολογιστές όλος--ένας, τα διαλογικά whiteboards, το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης και άλλα προϊόντα. 10 γραμμές παραγωγής μπορούν να συναντήσουν την καθημερινή παραγωγή 3000 μονάδων.
  • Όλα τα υλικά συνελεύσεων θα εξεταστούν πλήρως πριν από τη συνέλευση, και όλα τα παραχθε'ντα προϊόντα υπόκεινται στις λειτουργικές δοκιμές δοκιμής και γήρανσης για να εξασφαλίσουν ότι τα κατασκευασμένα προϊόντα μπορούν να τρέξουν ομαλά στα χέρια των πελατών τελών σας.

Πιστοποίηση

  • Σε PIPO αναπτύξαμε και εφαρμόσαμε ένα ποιοτικό σύστημα διαχείρισης βασισμένο σε μια προσέγγιση διαχείρισης διαδικασιών. Αυτό επιτρέπει σε μας για να διατηρήσει τη συνέπεια στη υπηρεσία και υποστήριξη προϊόντων, και να καλύψει όλες τις εφαρμόσιμες ρυθμιστικές απαιτήσεις, ενώ υπόλοιπος ευκίνητος και αρκετά εύκαμπτος να εξελιχθεί με την τεχνολογία και τη βιομηχανία χρειαστείτε. Το ποιοτικό σύστημα συμμορφώνεται με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και τα πρότυπα που ισχύουν για τις σχετικές βιομηχανίες.

OEM / ODM

PIPO γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0PIPO γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Αφήστε ένα μήνυμα